Termeni si conditii

1. Informatii importante
2. Informatii legate de plata
3. Garantie
4. Preturi/Disponibilitatea produselor
5. Limitarea responsabilitatii
6. Informatii confidentiale
7. Conditii de returnare
8. Plata
9. Livrare
10. Comparare de preturi
11. Cadouri
12. Pachete speciale
13. Testare de produse
14. Produse defecte
15. "Trebuie achizitionat impreuna cu echipament hardware"
16. Asistenta tehnica
17. Timpul de procesare
18. Schimbarea comenzii
19. Anularea comenzii
20. Siguranta si confidentialitatea datelor

ESTE NECESARA CITIREA CU ATENTIE A TERMENILOR SI CONDITIILOR LEGATE DE COMERCIALIZAREA SI ACHIZITIONAREA PRODUSELOR. TERMENII SI CONDITIILE DE ACHIZITIONARE A PRODUSELOR SE LIMITEAZA LA CELE SPECIFICATE IN ACEASTA SECTIUNE A SITE-ULUI. ORICE TERMENI ADITIONALI SAU DIFERITI TRIMISI IN ORICE FORMA CATRE DUMNEAVOASTRA ("CLIENT") SE CONSIDERA A FI MODIFICARI ALE CELOR COMUNICATE AICI. PRIN ACCEPTUL DAT PENTRU LIVRAREA PRODUSELOR DE CATRE SUCURSALA Magazinul De Cadouri MENTIONATA PE FACTURA FISCALA SAU PE ALTA DOCUMENTATIE Magazinul De Cadouri , CLIENTUL ISI MANIFESTA ACORDUL IN MOD EXPRES SI NEECHIVOC SI ACCEPTA ACESTI TERMENI SI CONDITII DE ACHIZITIONARE A PRODUSELOR, CU EXCEPTIA CAZULUI IN CARE CLIENTUL SI Magazinul De Cadouri AU SEMNAT UN ACORD SEPARAT, SITUATIE IN CARE ACORDUL VA GUVERNA. ORICE DESCRIERE GENERALA A TIPURILOR DE PRODUSE, PRECUM SI REZULTATELE AFISATE PE SITE-UL Magazinul De Cadouri ("SITE"), NU CONSTITUIE PARTE A ACORDULUI DINTRE Magazinul De Cadouri SI CLIENT.

1. Informatii importante

Termenii si Conditile de Achizitionare a Produselor constituie un contract obligatoriu intre Client si Magazinul De Cadouri si vor fi numiti in continuare fie "Termeni si Conditii de Achizitionare a Produselor", fie "Acord". Clientul accepta acesti Termeni si Conditii de Achizitionare a Produselor in momentul in care achizitioneaza de la Magazinul De Cadouri sau plaseaza o comanda catre Magazinul De Cadouri sau atunci cand cumpara de pe Site. Acesti Termeni si Conditii de Achizitionare a Produselor pot fi schimbati fara notificare prealabila. Termenii si Conditiile de Achizitionare a Produselor afisati pe Site in momentul in care clientul plaseaza o comanda vor guverna comanda respectiva, cu exceptia cazurilor in care s-a incheiat un alt acord in scris intre Magazinul De Cadouri si Client.
Clientul este de acord sa primeasca informatii electronice, care pot fi oferite prin intermediul unui browser web sau printr-o aplicatie e-mail. Clientii individuali isi pot retrage consimtamantul pentru primirea de informatii electronice sau pot alege sa primeasca informatii in forma non-electronica contactand Magazinul De Cadouri . Semnaturile electronice (sau cópii ale semnaturilor trimise prin mijloace electronice) sunt echivalentul documentelor scrise si semnate.

IN CAZ DE PROCURARE A SERVICIILOR Magazinul De Cadouri , INDEPENDENT SAU ODATA CU ACHIZITIONAREA PRODUSELOR, RESPECTIVELE SERVICII VOR FI SUPUSE TERMENILOR SI CONDITIILOR CE TIN DE PROIECTELE DE SERVICII AFISATE PE SITE.
Clientul poate emite un ordin de achizitie pentru scopuri strict administrative. Termenii si conditiile aditionale sau diferite, continute de un astfel de ordin de achizitie, sunt nule si neavenite. Niciun curs anterior al relatiilor de afaceri dintre parti, nicio uzanta de comert, niciun ordin de plata (in forma electronica sau scrisa) si nicio factura fiscala legata de acesta nu vor fi relevante pentru a determina intelesul acestor Termeni si Conditii de Comercializare a Produselor. Acest Acord contine intelegerea completa intre parti cu privire la cele continute aici, depasind si inlocuind in intregime toate comunicarile anterioare, precum si acordurile si intelegerile actuale, fie ca sunt orale, scrise, electronice sau subintelese, existente intre parti cu privire la subiectul discutat aici.

2. Modalitatea de plata
Comenzile nu obliga in vreun fel Magazinul De Cadouri pana cand nu sunt acceptate de Magazinul De Cadouri . Clientii se angajeaza sa plateasca pretul total de achizitie al produselor plus livrarea (acolo unde este cazul), in cazul in care livrarea nu e preplatita de Client. Termenii de plata sunt stabiliti de Magazinul De Cadouri . Proformele si Facturile fiscale trebuie achitate in limitele perioadei specificate pe document, masurata de la data emiterii.

3. Garantii
Clientul intelege ca Magazinul De Cadouri nu este producatorul bunurilor achizitionate de Client si ca garantiile oferite apartin producatorului, nu Magazinul De Cadouri sau Sucursalelor sale. In procesul de achizitionare a produselor, Clientul se bazeaza numai pe specificatiile producatorului si nu se bazeaza pe afirmatii, specificatii, fotografii sau alte ilustratii care reprezinta produsele si care sunt furnizate de Magazinul De Cadouri sau Sucursalele sale. Magazinul De Cadouri SI SUCURSALELE SALE ISI DECLINA ORICE RESPONSABILITATE IN LEGATURA CU GARANTIILE EXPRIMATE SAU IMPLICITE, LEGATE DE PRODUSE, INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA: TITLU DE GARANTIE, ACURATETE, VANDABILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN SCOP PRECIS, GARANTIE DE NON-VIOLARE SAU ORICE GARANTIE LEGATA DE SERVICIILE UNEI TERTE PARTI. DECLARATIA DE DECLINARE A RESPONSABILITATII CONTINUTA IN ACEST PARAGRAF NU AFECTEAZA TERMENII SI CONDITIILE NICI UNEI GARANTII DE PRODUCATOR.
Magazinul De Cadouri nu este responsabila pentru si nici o responsabilitate nu deriva din intarzieri legate de livrare, intarzieri care rezulta din circumstante dincolo de controlul Magazinul De Cadouri , incluzand, dar nelimitandu-se la: indisponibilitatea produselor, intarzierea produselor, intarzieri cauzate de incendii, conditii meteo nefavorabile, caderi de curent, probleme legate de procesul de munca, razboi, acte de terorism, embargou, forta majora sau acte/legi ale unui guvern sau agentii. Orice date de livrare furnizate de Magazinul De Cadouri si orice pretinse termene limita continute in orice alt document sunt pur estimative.

4. Preturi; Disponibilitatea produselor
Magazinul De Cadouri isi rezerva dreptul de a face schimbari ale preturilor si produselor din motive ce includ, dar nu se limiteaza la: conditii schimbatoare de piata, discontinuitate a produselor, indisponibilitate a produselor, schimbari ale pretului producatorului si erori in reclame. Toate comenzile depind de disponibilitatea produselor. Prin urmare, Magazinul De Cadouri nu poate garanta onorarea comenzilor Clientului.

5. Limitarea responsabilitatii
IN NICI UN CAZ SI IN CIUDA ESUARII SCOPULUI ESENTIAL AL CELOR COMUNICATE AICI, Magazinul De Cadouri , SUCURSALELE, FURNIZORII SAI, SUBCONTRACTORII SAU AGENTII SAI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU:

(A) ORICE PAGUBE INCIDENTALE, INDIRECTE, SPECIALE, PUNITIVE SAU REZULTATIVE, INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA, PIERDEREA PROFITULUI, PIERDEREA AFACERII, A VENITURILOR SAU A ECONOMIILOR, CHIAR DACA FIRMA Magazinul De Cadouri A FOST AVERTIZATA IN LEGATURA CU POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA PAGUBE SAU CHIAR DACA ACESTE PAGUBE SUNT IN ALT FEL PREVIZIBILE, PENTRU FIECARE CAZ, INDIFERENT DACA O SPECIFICARE A UNEI ASEMENEA RESPONSABILITATI ESTE MENTIONATA IN CAZ DE ANULARE A CONTRACTULUI, GARANTIE, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA SAU IN ALT CAZ DE RESPONSABILITATE;
(B) ORICE REVENDICARI, CERERI SAU ACTIUNI IMPOTRIVA CLIENTULUI INTREPRINSE DE O TERTA PARTE;
(C) ORICE PIERDERE SAU REVENDICARE PROVENITA DIN SAU IN CONEXIUNE CU IMPLEMENTAREA DE CATRE CLIENT A CONCLUZIILOR SAU RECOMANDARILOR VENITE DIN PARTEA Magazinul De Cadouri SAU SUCURSALELOR, BAZATE PE, REZULTATE DIN SAU IN ORICE FEL LEGATE DE PRODUSE; SAU
(D) ORICE INDISPONIBILITATE A PRODUSULUI IN CEEA CE PRIVESTE UTILIZAREA SAU ORICE DATE SAU SOFTWARE PIERDUTE, AFECTATE SAU CORUPTE.

6. Informatii confidentiale
Fiecare parte anticipeaza necesitatea acordarii accesului la informatia de natura confidentiala (numita in continuare "Informatii confidentiale") apartinand partii respective, Sucursalelor sau unei terte parti, catre cealalta parte, in procesul de realizare a acestui Acord. "Informatii confidentiale" se refera la orice informatii sau date in forma orala, electronica sau scrisa pe care partea receptoare le cunoaste sau are motive de a le considera proprietate sau confidentiale si care sunt dezvaluite de una din parti in legatura cu acest Acord sau la care partea receptoare poate avea acces in legatura cu acest Acord. Informatiile confidentiale nu vor include informatii care:

1. devin cunoscute publicului fara vreo interventie rau-intentionata a partii receptoare;
2. au fost cunoscute de catre partea receptoare sau devin cunoscute partii receptoare de la o terta parte, care are dreptul de a le dezvalui sau care nu are nicio obligatie de confidentialitate fata de partea care dezvaluie in legatura cu informatiile respective; sau
3. sunt dezvoltate independent de catre agenti, angajati sau subcontractori ai partii receptoare care nu au acces la astfel de informatii. In masura posibilitatilor, informatiile de natura confidentiala ar trebui sa fie clar identificate sau denumite astfel de catre partea care le dezvaluie. Neidentificarea sau nedenumirea in conformitate a Informatiilor Confidentiale nu constituie dovada ca astfel de informatie nu este confidentiala sau protejabila.
Dezvaluirile Informatiilor Confidentiale se vor limita la:
1. acei indivizi care sunt parte a acestui Acord si pentru care este necesara cunoasterea acestor Informatii Confidentiale in scopul de a furniza sau primi produse sau in alt scop legat de acest Acord; sau
2. companie, consilieri legali si financiari, pastrandu-se confidentialitatea pentru fiecare caz in parte. La cererea scrisa a uneia dintre parti, cealalta parte va returna Informatiile Confidentiale sau va asigura distrugerea Informatiilor Confidentiale apartinand celeilalte parti. Daca partii receptoare i se cere prin lege, regulament sau prin proceduri judiciare sau administrative de catre o autoritate guvernamentala sau de reglementare, sa dezvaluie Informatiile Confidentiale, partea receptoare va anunta partea care a dezvaluit Informatiile Confidentiale. Magazinul De Cadouri se angajeaza sa pastreze confidentiale informatiile primite de la utilizatori, exceptand situatiile in care aceste informatii sunt solicitate de catre autoritati oficiale, prin proceduri legale.

7. Conditii de returnare
Un produs returnat in vederea inlocuirii poate fi reparat sau inlocuit la dorinta Magazinul De Cadouri , in cazul in care legea nu dispune altfel. Produsele care dispun de politici speciale de rambursare si returnare, precum si de termene limita, trebuie returnate in limitele de timp specificate pentru fiecare produs. Toate produsele vandute prin intermediul Magazinul De Cadouri se supun termenilor si conditiilor continute in prezentul document. Produsele alterate fizic nu pot fi returnate.
Indepartarea sau alterarea numarului de serie al unui produs sau sticker-ului cu numar de serie va impiedica sa beneficiati de Politica de Returnare Magazinul De Cadouri . Produsele returnate catre Magazinul De Cadouri cu numar de serie care lipseste, alterat sau stricat nu vor beneficia de serviciile RMA si va vor fi returnate.
Cererile de returnare ale clientilor Magazinul De Cadouri trebuie facute in termen de 10 zile de la data facturarii.

Clientii sunt rugati sa returneze produsele integral, inclusiv cutia producatorului, materialele de impachetare, toate manualele de utilizare, certificatele de garantie si accesoriile.

Politica de returnare este conditionata de diferitele politici ale producatorilor. Magazinul De Cadouri isi rezerva dreptul de a declina cereri de returnare bazate pe alte politici decat cea proprie.
Pentru a expedia produsele pe care le doriti sa le returnati, este necesar sa aveti la indemana urmatoarele informatii atunci cand solicitati numar RMA: numar client, numar factura, numar serie, motivul returnarii, actiunea ce urmeaza a fi intreprinsa (inlocuire/reparatie/returnare). Mentionati, de asemenea, daca ambalajul (cutia) a fost deschis sau are sigiliul producatorului. Este de preferat sa nu alterati in niciun fel cutia producatorului. Clientul este responsabil pentru taxele de livrare catre centrul de distributie Magazinul De Cadouri in ceea ce priveste toate produsele care sunt returnate catre Magazinul De Cadouri .
Produsele schimbate sau inlocuite vor fi livrate clientului de catre Magazinul De Cadouri , cheltuielile fiind suportate de Magazinul De Cadouri . Se utilizeaza aceeasi metoda de livrare ca aceea folosita de Client pentru a returna produsele catre Magazinul De Cadouri . In cazul in care curierul ales de Client nu este cel utilizat de Magazinul De Cadouri , va fi aleasa o metoda de livrare comparabila.
Clientul este responsabil pentru pierderea sau daunele aduse produselor care sunt returnate catre Magazinul De Cadouri . De aceea, este de preferat asigurarea returnarii produselor in caz de pierdere sau dauna.
Adresa de returnare este disponibila in sectiunea Contact a site-ului.
Nereturnarea produselor in conformitate cu termenii si conditiile mentionate mai sus si cu perioada relevanta pentru returnare este considerata a fi echivalenta cu acceptarea produselor.

8. Metode de plata

Plata produselor se face prin transfer bancar, pe baza facturii proforme care se trimite prin e-mail sau fax, in urma efectuarii unei comenzi de catre Dvs.
Pentru produsele care nu sunt disponibile imediat, confirmarea comenzii se face prin achitarea unui avans cuprins intre 10% si 30% din valoarea totala a produsului; in acest sens veti primi o aceeasi proforma din partea operatorilor Magazinul De Cadouri .

9. Livrare

Livrarea produselor se face la adresa specificata de Dvs. prin curierii Fan Courier sau TCE Logistica. In anumite cazuri, datorita specificului comenzii, livrarea se poate face si de catre logistica proprie. Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibile imediat este cuprins intre 24 si 48 ore, oriunde in tara. Pentru produsele care nu sunt disponibile imediat si ale caror termene de livrare pot veni direct de la producatori sau distribuitori, veti primi mai multe detalii de la operatorii nostri, in urma unei cereri din partea Dvs.
Informarea din partea noastra asupra acestor termene va fi continua.
10. Comparare de preturi

Magazinul De Cadouri nu afiseaza comparativ preturile competitorilor, dar va onora preturile afisate pe site-urile cu comparari de preturi unde este expusa oferta Magazinul De Cadouri . Pentru confortul dumneavoastra, toate preturile curente ale produselor sunt afisate pe site si sunt actualizate in timp real. Preturile nu sunt negociabile.
11. Cadouri
Pentru ca isi apreciaza clientii, Magazinul De Cadouri ofera cadouri suplimentare odata cu achizitionarea produselor alese. Ofertele de cadouri sunt disponibile in limita stocului.

12. Pachete speciale (de tip combo/bundle)
Pachetele speciale sunt oferite de Magazinul De Cadouri ca metoda de achizitionare a doua produse impreuna la un pret redus. Ofertele sunt disponibile in limita stocului pentu ambele produse. Magazinul De Cadouri nu garanteaza compatibilitatea produselor incluse in pachet. Daca exista probleme sau intrebari legate de compatibilitate, contactati producatorul.
* Atentie, daca un produs este afisat ca fiind "gratis" intr-un pachet special, i se poate totusi percepe taxa de livrare.

13. Testare produse
Magazinul De Cadouri , asemenea altor comercianti retail din mediul online, livreaza produsele in conditiile in care au fost primite de la producatorul/distribuitorul original. Magazinul De Cadouri nu testeaza produsul inainte de livrarea marfii.

14. Produse defecte

Daca primiti produse alterate, este recomandat sa refuzati produsele respective in momentul livrarii originale. Daca produsele alterate sunt acceptate de la curier, este recomandat ca alterarile respective sa fie notate pe fisa curierului (procesul verbal primire-predare). Anuntati Departamentul de Relatii cu Clientii al Magazinul De Cadouri in legatura cu produsele stricate, IN MAXIM 10 ZILE DE LA PRIMIRE. Trimiterea in timp util a acestei informatii este necesara pentru a inregistra cererea Dvs.

15. "Trebuie achizitionat impreuna cu echipament hardware"
Principiul "trebuie achizitionat impreuna cu hardware" este mandatat de editorul de software. In concordanta cu acesta, clientii Magazinul De Cadouri trebuie sa achizitioneze un anumit tip de produs inclus in categoria generala de hardware pentru a achizitiona software-ul aplicabil. Hardware-ul este clasificat ca orice alta componenta care va fi utilizata atunci cand se asambleaza un sistem de computer (un hard drive, o placa de baza, un procesor si floppy drive sunt toate exemple de marfa care intra in aceasta categorie). Nu exista un pret specific sau stabilit pentru hardware, acest produs ramane la alegerea Clientului si va fi inclus pe factura.
16. Asistenta tehnica
Magazinul De Cadouri nu ofera asistenta tehnica. In schimb, va ofera sfaturi in alegerea produselor si va pune la dispozitie toate informatiile oferite noua de producator. Daca doriti informatii aditionale sau specificatii care nu sunt afisate pe site-ul Magazinul De Cadouri , este recomandat sa contactati producatorul.

17. Timpul de procesare

Comanda Dvs. va fi procesata in aproximativ 24-48 ore, daca produsele sunt disponibile imediat si daca nu sunt probleme cu verificarea datelor ce tin de modalitatea de plata, a datelor clientului etc.
Magazinul De Cadouri nu garanteaza livrarea in aceeasi zi. Comenzile nu sunt procesate in weekend sau in vacante.
18. Schimbarea comenzii
Puteti cere schimbarea comenzii in conditiile in care comanda nu a fost inca taxata in contul dvs. Contactati Magazinul De Cadouri in timpul orelor de program pentru a cere schimbarea comenzii. Este necesar sa aveti ordinul de vanzare/numarul de comanda site sau numarul de client la indemana pentru o mai buna asistenta. Magazinul De Cadouri nu incurajeaza trimiterea de solicitari legate de schimbari de comanda prin intermediul e-mailului. Este putin probabil ca mesajul va fi primit la timp pentru a se putea efectua o schimbare, din cauza numarului mare de e-mailuri primite zilnic.

19. Anularea comenzii
Puteti solicita ca o comanda sa fie anulata in conditiile in care comanda nu a fost deja procesata si livrata. Contactati Magazinul De Cadouri in timpul orelor de program pentru a solicita anularea comenzii. Magazinul De Cadouri nu incurajeaza trimiterea de solicitari de schimbari de comanda prin intermediul e-mailului. Este putin probabil ca mesajul va fi primit la timp pentru a se putea efectua o schimbare, din cauza numarului mare de e-mailuri primite zilnic. 20. Siguranta si confidentialitatea datelor

INSIDE TECHNOLOGIES ("Magazinul De Cadouri") este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 25486.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si in concordanta cu (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation) , Magazinul De Cadouri are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

De unde obtinem datele Prin completarea datelor tale in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a Magazinul De Cadouri, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 25486 si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Magazinul De Cadouri si colaboratori (ex. companii de posta si curierat, agentii de publicitate si marketing, procesatori de plati online, etc.) pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Magazinul De Cadouri si colaboratori de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


Scopul colectarii datelor

Informarea utilizatorilor si clientilor privind situatia contului lor de pe Magazinul De Cadouri,

Informarea utilizatorilor si clientilor privind evolutia si starea comenzilor, expedierea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


Cui furnizam datele si in ce scopuri

Datele dumneavoastra sunt transmise catre terti in vederea indeplinirii obiectivelor mentionate la punctul 2. Terti carora le furnizam datele colectate

1. Firmelor de curierat in vederea efectuarii livrarii. Firmele de curierat colaboratoare sunt Fan Courier, Urgent Cargus si Posta Romana. Datele furnizate sunt urmatoarele:

a. nume si prenume

b. numar de telefon

c. adresa de livrare

2.Activitati de email marketing si colectare de adrese de email prin intermediul platformei MailChimp. Datele furnizate sunt urmatoarele:

a. Nume si prenume

b. Adresa de email


Prin citirea acestor Termeni si Conditii ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora accesand si completand urmatorul formular

Pe baza unei cereri scrise prin formularul special de solicitare a stergerii datelor personale de pe www.Magazinul De Cadouri sau expediate pe adresa Inside Technologies Srl, Str. Raului nr 326, Craiova, iti poti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
- sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa te opui prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa intervii asupra datelor transmise;

Astfel, Magazinul De Cadouri poate notifica utilizatorii si clientii privind ofertele curente prin newsletterul ocazional, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Magazinul De Cadouri nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Erotic24 poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, Magazinul De Cadouri poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.